Grapeness

Levering & retours

Afhaling

Bestellingen kunnen gratis afgehaald worden in onze winkel (Vennestraat 262, Genk). Onze winkel is open van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 16:00. Wij zijn doorlopend geopend. De goederen zullen klaarstaan vanaf 1 dag na de bestelling en dienen afgehaald te worden binnen een termijn van 7 kalenderdagen, te rekenen vanaf het tijdstip van bestelling. Indien de goederen niet binnen deze termijn worden afgehaald, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Verzending & kosten

Particulieren: Voor bestellingen ter waarde van €125,00 (inclusief BTW) of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht. In alle andere gevallen zullen de kosten voor het versturen van de goederen aangerekend worden met een minimum van €12,50 (inclusief BTW) per bestelling.

Zakelijke klanten (met BTW nr.): Voor bestellingen ter waarde van €300,00 (exclusief BTW) of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht. In alle andere gevallen zullen de kosten voor het versturen van de goederen aangerekend worden met een minimum van €10,34 (exclusief BTW) per bestelling.

Bestellingen worden verstuurd op de werkdag die volgt op de dag van bestelling. Indien dat niet mogelijk is, dan lichten wij de klant daarover in, hetzij per e-mail, hetzij telefonisch. Behoudens vertragingen veroorzaakt door derden of ten gevolge van overmacht en onvoorziene omstandigheden, zullen de goederen gemiddeld binnen drie werkdagen bij de klant geleverd worden. 

Retour

Wenst u bestelde goederen terug te sturen, dan kan dat binnen een termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst daarvan. De kosten die daarmee gepaard gaan zijn voor rekening van de klant. Alleen goederen die in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking worden teruggezonden komen in aanmerking voor terugbetaling. Voeg in elk geval ons retourformulier toe aan de zending. Wenst u de goederen om te ruilen, vermeld dat dan uitdrukkelijk op het retourformulier. Volg de instructies op het formulier in kwestie! Download ons retourformulier via deze link. Retours kunnen tijdens de openingsuren (zie hoger) ook kosteloos terugbezorgd worden in de winkel. Neem bij twijfel telefonisch contact met ons op via (32) 089 615 450 of per e-mail via wines@grapeness.be.

Webshop powered by Marcando